Over Webcer

Wat ons drijft om er elke dag voor jou te zijn

Ondersteunen, opleiden en ontzorgen

WordPress. Het meest gebruikte CMS systeem wereldwijd. Ook in Nederland zijn veel bedrijven en ondernemers bekend met het platform waarop websites gebouwd kunnen worden. Ook zagen we een variatie aan bedrijven die WordPress websites bouwden, alleen een support hadden waar je niks aan had. Ook zagen we een toename in het aantal ondernemers dat zelf aan de slag wilde gaan, maar simpelweg door de bomen het bos niet meer zagen. Er is zoveel. 

Om die reden zijn wij, 2 rasondernemers in het online vakgebied, gestart met Webcer. We willen ondernemers ontzorgen door het geven van WordPress support, maar willen bovendien mensen leren hoe gemakkelijk het is om mooie websites te bouwen in WordPress. 

Sinds de start van onze support en cursussen, hebben we al veel bedrijven kunnen helpen bij vragen, ondersteuning, onderhoud en scholing van marketing medewerkers tot aan gedreven ondernemers. 

Waarom kies je voor onze service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.