loader image

Over ons

Wij zijn Webcer en wij zorgen voor je website.

We werpen een blik op het jaar 2020. Het aantal concurrenten blijft groeien en online ontwikkelingen gaan echt als een raket. Zo snel dat het soms lastig is om de focus te houden en uit te blinken in wat echt belangrijk is, de groei van je business. Terwijl het vizier op je bedrijf hoort te liggen ben jij bezig met je website, wat socials en het maken van filmpjes en foto’s. Slecht is anders, maar over killer content en een website die voor je werkt valt niet te spreken. 

Waar liggen kansen? Wij denken dat kansen nu echt leggen op relevantie en doelgerichtheid. Dat vraagt om een goed plan en sterke uitvoering. En wij kunnen je daarmee helpen. Dat is een belofte.

Leer ons kennen

Wij zijn Webcer en we zorgen voor je website.

Al jaren neemt het aantal websites en de hoeveelheid content toe in het online landschap. Bedrijven zijn digital minded en zijn volop bezig met online, toch?

Ja, soms. Toch ontbreekt het nog vaak bij bedrijven aan relevantie en doelgerichtheid van de website of webcontent. En daar willen we verandering in brengen, samen met jou.

Webcer is sinds 2017  jouw partner in webdesign en webcontent met een kantoor in Rijswijk. We bouwen relevante en doelgerichte WordPress websites en webcontent in vorm van video, fotografie, en online community management.

Dit doen we met een vast netwerk van Freelance specialisten met elk een apart vakgebied in web development en contentmarketing. 

Onze Webcer freelancers zijn: Specialist in zijn of haar vakgebied, nieuwsgierig, communicatief, eerlijk en inspirerend.

Waarom Webcer

Waarom je voor ons wilt kiezen.

Met een ongelofelijke hoeveelheid keuze aan internetbureaus en webdesigners, snappen we dat het niet makkelijk is om ‘de beste’ te kiezen. Om die reden vertellen we je graag wat we doen, waar we voor staan en wat dat voor effect heeft op jouw business. 

We zijn webdesigners die strategisch en operationeel te werk gaan. Zo 

Daarnaast zijn we contentmakers. We willen mensen boeien, inspireren en overtuigen. Vanuit dat perspectief maken we videos en fotografie voor opdrachtgevers zoals de Gemeente Den Haag en Transavia Airlines.

WordPress websites

Laat je website echt voor je werken en kies voor een doelgerichte duurzame website. We beloven je in ieder geval dit:

  • Doelgericht en relevant
  • Koppeling met Social media
  • Altijd maatwerk en eigen huisstijl
  • Lorem ipsum dolor sitrey
  • Lorem ipsum dolor sitrey

Webcontent

Lorem ipsum dolor sittu olrot amet, consectetur adip scing elit. Proin rutrum euis the mod dolor, ultricies aliq luam ekolor.
  • Lorem ipsum dolor sitrey
  • Lorem ipsum dolor sitrey
  • Lorem ipsum dolor sitrey
  • Lorem ipsum dolor sitrey
  • Lorem ipsum dolor sitrey

We Solve Real Problems

what can we do for you?

Social Media​​

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

SEO

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

PPC

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Want To Boost Your Business Today?

drop us a line and keep in touch